Avís legal

1.- Informació del titular de la web

ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ és la titular d’aquesta web.
Per a donar compliment a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la informació i Comerç electrònic facilitem a continuació les següents dades:

ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ
CIF G72409139
Carrer Can Plana de Baix s/n
08396 Sant Cebrià de Vallalta
Mail: info@invencibles.org.es

Està inscrita en el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya, secció 1ª.

2.- Objecte

Aquesta Web ha estat creada i dissenyada per a donar a conèixer els serveis i productes de l’associació i permetre l’accés general de tots els usuaris d’Internet.

L’accés i / o ús de la Web atribueix a qui el realitza la condició d’usuari.

En aquest sentit, l’associació es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis, de les presents disposicions d’accés i ús i, en general, de quants elements integrin el disseny i configuració de la Web.

 

3.- Condicions d’ús

L’usuari s’obliga a utilitzar la informació continguda en la present pàgina Web per a les seves pròpies necessitats exclusivament i a no realitzar directament o indirectament cap mena d’explotació comercial dels continguts i serveis als quals té accés. L’usuari tindrà dret a l’accés lliure i gratuït de la informació pública recollida en aquesta, si bé l’associació, es reserva el dret a restringir l’accés a determinades seccions i serveis del Portal. És intenció de l’associació oferir en tot moment una informació veraç i actualitzada. No obstant això l’entitat no es responsabilitza de la idoneïtat de la informació continguda en la Web.

 

4.- Enllaços a tercers (Links)

Aquesta Web pot oferir diferents enllaços amb altres pàgines Web de tercers, el contingut dels quals pot variar, de manera ràpida, per les característiques pròpies d’Internet. Per tant, l’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ no es fa responsable de les informacions, serveis i contingut en general d’aquestes pàgines Web de tercers.

Qualsevol pàgina externa a la qual s’accedeixi des d’aquesta pàgina és independent i l’associació no té cap control del contingut d’aquesta pàgina. A més, un enllaç amb qualsevol altra pàgina que no sigui de l’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ no implica que aquesta recolzi o accepti cap responsabilitat pel seu contingut o ús.

En el cas que l’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ tingués coneixement efectiu que l’activitat o la informació a la qual remeten aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per a suprimir o inutilitzar l’enllaç corresponent el més aviat possible.

 

5.- Drets de propietat intel·lectual i industrial

Els drets relatius a la propietat industrial i intel·lectual (a títol enunciatiu i no limitatiu les marques, logotips, textos, fotografies, icones, imatges, etc., així com el disseny gràfic, codi font i altres elements de programari contingut en la present pàgina Web), són propietat de l’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ. Per tant, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial protegits per la legislació espanyola i internacional.

Sense la prèvia autorització escrita de manera fefaent de l’associació, no està permès utilitzar, reproduir, transmetre, manipular, així com qualsevol ús que excedeixi de la utilització necessària per a la visita de la pàgina i l’ús dels serveis oferts.

L’accés als serveis subministrats no suposa per part de l’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ renúncia, transmissió, ni cessió total o parcial dels drets derivats de la propietat intel·lectual i industrial, ni atribueix drets d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d’aquests drets, sense perjudici del dret de visualització i obtenció de còpia privada de seguretat de tals continguts, sempre que aquest dret s’exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantingui inalterada la propietat intel·lectual i industrial del titular de tals drets, s’utilitzi sense fins comercials i exclusivament per a informació personal de l’usuari. La responsabilitat derivada de l’ús de materials protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta pàgina correspondrà exclusivament a l’usuari.

 

6.- Ètica i responsabilitat de l’usuari de la pàgina Web:

L’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ no serà en cap cas responsable de l’ús de la Web que realitzi l’usuari. L’usuari s’abstindrà de dur a terme qualsevol conducta en l’ús de la Web corporativa o dels recursos posats a la seva disposició que atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de l’associació o de tercers, que vulneri o transgredeixi l’honor, la intimitat personal o familiar o la imatge a tercers, o que siguin il·lícits o atemptin a la moralitat i deixarà en tot cas indemne a L’ASSOCIACIÓ INVENCIBLES PER LA INCLUSIÓ front qualsevol reclamació, judicial o extrajudicial, que es presenti enfront d’ella a conseqüència d’aquest ús. L’usuari s’abstindrà de dur a terme per qualsevol mitjà qualsevol destrucció, alteració, inutilització o danys de les dades, programes o documents electrònics pertanyents a l’associació o difondre en la Xarxa programes, virus, miniaplicacions, o qualsevol instrument físic o electrònic que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en la Xarxa, en el sistema, o en els equips de tercers.

 

7.- Llei aplicable – Jurisdicció

La resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb les condicions d’ús del present lloc web es regirà per la legislació espanyola, sent exclusivament competents els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Mataró amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

 

 

Herramientas de accesibilidad