Col·labora

Vols formar part de la família Invencibles?

Ens encanta poder trobar gent com nosaltres que creu en un món molt més inclusiu i equitatiu. Si et vols sumar al projecte aportant el teu granet de sorra i ajudar-nos a arribar allà on hi hagi un infant amb la il·lusió de practicar esport, t’expliquem diferents maneres:

Fes-te patrocinador

Si vols patrocinar la teva empresa, alhora que col·labores amb una causa social, des d’Invencibles tenim diferents opcions per donar-vos visibilitat a partir de 100 € anuals:

– Patrocinant les samarretes de partit.
– Patrocinant l’equipació d’entrenament.
– Tanques publicitàries
– Photocall

Pots posar-te en contacte directament en el telèfon 636147468, o enviar un e-mail a info@invencibles.org.es demanant informació detallada sobre els patrocinis.

Fes un donatiu

Qualsevol aportació és benvinguda, i de gran ajuda per poder oferir un acompanyament individual i de qualitat. Podeu fer un donatiu al número de compte de La Caixa ES09 2100 0042 4102 0079 6103

Un cop realitzada la donació, podeu contactar en el telèfon 636147468 o per e-mail info@invencibles.org.es per donar-nos les vostres dades i poder fer-vos el certificat de donació per poder desgravar-ho fiscalment.

Fes-te soci/a col·laborador/a

A partir d’una quota simbòlica mensual pots ser soci col·laborador d’Invencibles, i formar part d’aquest projecte solidari que tan necessari és per la societat i lluitar conjuntament pels drets dels infants.

Fest-te soci/a!

Fes-te voluntari/ària

A causa de la gran falta d’oportunitats que troben els infants amb diversitat funcional, cada vegada és més la demanda que ens arriba, i per poder arribar molt lluny necessitem persones il·lusionades en formar part d’aquest projecte, no cal experiència prèvia, només ganes d’aportar la seva motivació i entusiasme. Des de l’associació Invencibles ens encarregarem d’oferir la formació necessària.

Escriu a info@invencibles.org.es i en parlem!

Patrocinadors

Empreses col·laboradores

sigues part del canvi

Vols formar part d'Invencibles?

Col·labora amb Invencibles i forma part d’un projecte inclusiu i equitatiu. 

Herramientas de accesibilidad