Altres projectes inclusius

Acompanyament familiar Ohana

Oferim acompanyament a infants amb necessitats especials

A la cultura Hawaiana Ohana significa ‘família’. No només en aquella que neixes, sinó en la que crees cada dia, amb cada experiència i pas del camí.

Des de L’associació Invencibles per la Inclusió creiem que la família és el pilar fonamental perquè els infants puguin créixer i desenvolupar-se en un ambient equilibrat i positiu, i és per això que oferim un espai d’acompanyament terapèutic per a totes les famílies dels jugadores i jugadores dels diferents equips. 

‘Acompanyament familiar Ohana’ és una proposta dinamitzada per un equip de professionals especialitzat en aquest àmbit, amb l’objectiu de crear una xarxa de suport entre les famílies i oferir-les les eines necessàries per a fer front a les adversitats que puguin trobar-se en la seva trajectòria de vida com a mares, pares o tutors/es d’infants i joves amb necessitats especials.

extraescolars inclusives
necessitats educatives especials
col·labora amb invencibles
acompanyament diversitat funcional
grup d'oci acompanyament amb persones de diversitat funcional
alta de soci d'invencibles

Grup d'Oci

Espai de diversió i oci per fomentar els vincles i les habilitats socials

Ens encanta l’esport, però sobretot creiem en la importància de fomentar les relacions interpersonals, especialment en l’etapa adolescent, on és necessari treballar aspectes relacionats amb la comunicació assertiva, la tolerància, l’autoregulació i les habilitats socials

Ens encanta l’esport, però sobretot creiem en la importància de fomentar les relacions interpersonals, especialment en l’etapa adolescent, on és necessari treballar aspectes relacionats amb la comunicació assertiva, la tolerància, l’autoregulació i les habilitats socials.

Per aquest motiu l’associació Invencibles per la Inclusió impulsa la creació d’un grup d’oci juvenil pensat per a oferir un espai de diversió, de confiança i d’enfortiment de vincles entre iguals, alhora que compartir experiències enriquidores i situacions d’aprenentatge amb l’acompanyament professional d’un equip multidisciplinari format per educadores socials, psicòlogues i integradores.

Les habilitats socials són una competència molt important que sovint genera dificultats als joves amb diversitat funcional, i gràcies a aquests espais d’oci que promovem des de l’associació es poden treballar a partir de situacions reals i espontànies, de forma natural i precisa. 

sigues part del canvi

Vols formar part d'Invencibles?

A més de practicar esport inclusiu, també oferim un espai d’acompanyament terapèutic per a totes les famílies dels jugadores i jugadores dels diferents equips. 

Herramientas de accesibilidad